Broccoli in sos rosu

Legumele se taie marunt si se pun la calit, in 2 linguri de ulei de masline. Se adauga o cana de apa si se lasa la fiert pana se inmoaie. Se adauga b

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 broccoli
  • 1 morcov
  • 1 praz
  • 1 dovlecel
  • 2-3 linguri suc de rosii
  • sare

Mod de preparare

Legumele se taie marunt si se pun la calit, in 2 linguri de ulei de masline.

Se adauga o cana de apa si se lasa la fiert pana se inmoaie. Se adauga buchetelele de broccoli si se lasa la foc mic cca 10 min. Se adauga sucul de rosii, se potriveste de sare, se lasa sa mai dea cateva clocote si se stinge focul.


Se serveste cu friptura sau ca atare.

Alte retete cu broccoli recomandate:

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide