Broccoli in sos rosu

Legumele se taie marunt si se pun la calit, in 2 linguri de ulei de masline. Se adauga o cana de apa si se lasa la fiert pana se inmoaie. Se adauga b

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 broccoli
  • 1 morcov
  • 1 praz
  • 1 dovlecel
  • 2-3 linguri suc de rosii
  • sare

Mod de preparare

Legumele se taie marunt si se pun la calit, in 2 linguri de ulei de masline.

Se adauga o cana de apa si se lasa la fiert pana se inmoaie. Se adauga buchetelele de broccoli si se lasa la foc mic cca 10 min. Se adauga sucul de rosii, se potriveste de sare, se lasa sa mai dea cateva clocote si se stinge focul.


Se serveste cu friptura sau ca atare.

Alte retete cu broccoli recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...