Se inmoaie feliile de piine in lapte. Se spala citeva ciuperci si se pun la fiert. Cind sint gata se trec prin masina de tocat carne, apoi se storc ch
Se inmoaie feliile de piine in lapte. Se spala citeva ciuperci si se pun la fiert. Cind sint gata se trec prin masina de tocat carne, apoi se storc chiflele muiate in lapte si se trec de doua ori prin masina impreuna cu ciupercile. Se prajeste in untura ceapa taiata marunt, la care se adauga verdeata tocata si se toarna peste ciuperci. Se adauga pe rind galbenusurile si se freaca bine, se potriveste de sare si piper, se adauga smintina si albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o forma si se fierbe o ora in baie de apa.
Budinca se serveste cu sos de ciuperci facut din 2 lingurite de faina calita in ulei, cu lapte, smintina si sare
Delicioase, in orice sezon :X Multumesc pentru reteta, Corina! :-*
Placinte ardelenestiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura