Budinca de spanac

Spanacul se curata, se spala si se opareste, dupa care se toaca marunt. Se adauga untul, faina, smantana si se potriveste de sare si piper. Se adauga

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 1 lingura de unt
  • 1 cutie de smantana
  • 100 g branza rasa
  • 6 felii de paine alba
  • 2 linguri de pesmet alb
  • 1 pachet de unt
  • sare

Mod de preparare

Spanacul se curata, se spala si se opareste, dupa care se toaca marunt.

Se adauga untul, faina, smantana si se potriveste de sare si piper. Se adauga 50 g de branza rasa si se lasa putin la foc mic. Separat, se prajesc in unt feliile de paine si se tapeteaza cu ele o forma termorezistenta, unsa cu unt. Se toarna piureul de spanac si se presara cu doua-trei linguri

de branza rasa si putin pesmet alb, fin.

Budinca se lasa la cuptor pana se rumeneste.
Alte retete

Spanac la cuptor

Placinta cu spanac

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca