Rosiile si ardeii se taie marunt. Eu am folosit rosii decojite din cutie, dar vara, cind am rosii bune, le pun cu tot cu coaja. Se stropesc cu ulei de
Rosiile si ardeii se taie marunt.
Eu am folosit rosii decojite din cutie, dar vara, cind am rosii bune, le pun cu tot cu coaja.
Se stropesc cu ulei de masline, se sareaza, se presara oregano si se dau la cuptor (merge si la microunde, dar scade mai bine la cuptorul aragazului). In ambele cazuri se tin cam 15-20 minute.
Cind sunt fierte, se adauga brinza telemea, o parte farimitata sa se amestece in sos, o parte cuburi de cca 2-3 cm.
Se baga iar la cuptor, cca 10 minute.
Iese mult mai bun cu feta greceasca, are un comportament aparte la cuptor, se topeste si se amesteca bine in sos.
Pofta buna!
Reteta Buiurdi a fost propusa de ruixi pe forum culinar.ro
Alte retete cu branza feta: Branza la cuptor cu ardei copt si masline
Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui aromat cu verdeturi proaspetePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura