Carote alla fiamminga

Se curata morcovii, se spala si se fierb in apa cu sare, apoi se taie feliute subtiri. Intr-o cratita se incalzeste uleiul si se pune patrunjelul toca

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g morcovi
  • 40 g unt
  • 30 g ulei de masline
  • patrunjel
  • un cubulet knorr pentru supa vegetala
  • sare

Mod de preparare

Se curata morcovii, se spala si se fierb in apa cu sare, apoi se taie feliute subtiri. Intr-o cratita se incalzeste uleiul si se pune patrunjelul tocat, se adauga morcovii si se lasa la foc mic, adaugand dupa cateva minute untul si supa preparata din cubuletul knorr. Lasati sa se evapore si serviti.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...