Pentru morcovii tineri cu unt se rad morcovii cu un cutit bine ascutit. Se pun intr-o cratita cu doua linguri de unt, doua cesti de apa sau zeama de carne.
Pentru morcovii tineri cu unt se rad morcovii cu un cutit bine ascutit. Se pun intr-o cratita cu doua linguri de unt, doua cesti de apa sau zeama de carne, doua linguri rase de zahar si sare. Se lasa sa fiarba inabusit, la foc potrivit, miscand cratita din cand in cand ca sa nu se prinda pe fund. Cand sunt gata, sosul trebuie sa fie destul de scazut. Numai daca morcovii incep sa se rumeneasca inainte de a fi destul de fierti, se mai adauga o lingura sau doua de apa.
Morcovii tineri cu unt se servesc cu friganele sau cu crochete.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa