Ceapa umpluta cu orez

Pentru ceapa umpluta cu orez se aleg cepe frumoase, de marime potrivita. Se scobesc miezurile si se pun sa fiarba un sfert de ora in apa cu sare.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 cepe mijlocii
  • 1/2 ceasca orez
  • 2
  • linguri ulei
  • sare
  • piper
  • verdeata.

Mod de preparare

Pentru ceapa umpluta cu orez se aleg cepe frumoase, de marime potrivita. Se scobesc miezurile si se pun sa fiarba un sfert de ora in apa cu sare. Se scurg si cand s-au mai racorit, se umplu cu orez. Se dau la cuptor. La fel se pot face umplute cu ciuperci.


Ceapa umpluta cu orez se poate servi si rece.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de papanasi la cuptor, o varianta mai sanatoasa

Nouă ne plac foarte mult papanașii, dar de această data m-am gândit să pregătesc Reteta de papanasi la cuptor, o...

Reteta de papanasi la cuptor, o varianta mai sanatoasa
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa