Chifle umplute cu spanac

Se alege spanacul, se spala in mai multe ape, apoi se pune in apa care clocoteste. Si se tine pe foc 10 minute, se scoate, se toaca marunt, se pune in

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 chifle proaspete
  • 1/2 kg spanac
  • 2 linguri de unt
  • o lingurita de faina
  • o cana de lapte
  • 100 g cascaval sau branza sarata
  • sare

Mod de preparare

Se alege spanacul, se spala in mai multe ape, apoi se pune in apa care clocoteste. Si se tine pe foc 10 minute, se scoate, se toaca marunt, se pune in cratita emailata, cu o lingura de unt, sare si un sos facut din faina si

patru linguri de lapte dulce. Se scade pe foc mic pana cand spanacul este bine legat.

Chiflele se taie la un capat, se scoate miezul, se inmoaie in lapte, se umplu cu spanac. Se unge o forma cu o lingura de unt, se asaza in ea chiflele la distanta unele de altele, apoi se tin in cuptorul incins, o jumatate de ora. Peste chifle se rade cascaval inainte de a le introduce in cuptor.
Se servesc calde.

Alte retete simple recomandate

Iahnie de fasole

Tocanita de pui

Musaca de vinete

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...