Chiftelutele de legume in sos sunt alegerea ideala pentru un pranz copios. Gasiti aceasta reteta de chiftelute pe culinar.ro, alaturi de alte retete culinare.
Se curata morcovii si cartofii, se spala si se rau pe razatoarea mica. Se scurg de zeama, iar aceasta se pastreaza. Se omogenizeaza si se condimenteaza, apoi se formeaza mici chiftelute, care se trec prin faina si se prajesc in ulei incins. Separat, se caleste ceapa tocata marunt, se adauga mustarul, apoi se stinge cu zeama de legume. Se mai adauga 200 ml apa si se pun in sos chiftelutele prajite. Se potriveste totul la gust de sare si piper, apoi se lasa la fiert 15 minute. Spre sfarsitul fierberii se adauga usturoiul tocat marunt.
Mancarea se consuma calda.
Alte retete culinare:
Cartofi la cuptor
Chiftele
Mancare de spanac
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii