Clatite umplute cu sos de ardei

Clatitele umplute cu sos de ardei este o mancare cu carne ce se poate servi ca si aperitiv. Amestecam bine ouale, apa si faina, dupa care facem clatitele.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 200 ml apa minerala
  • 4-5 linguri de faina
  • 150 ml ulei
  • 200 g carne de vita
  • 200 g carne de porc
  • 2 cepe
  • boia
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 2 oua si
  • 100 ml vin rosu

Mod de preparare

Clatitele umplute cu sos de ardei este o mancare cu carne ce se poate servi ca si aperitiv. Amestecam bine ouale, apa si faina, dupa care facem clatitele. In restul de ulei, calim ceapa, adaugam carnea tocata, mirodeniile, 100 ml de vin rosu si lasam la calit pana scade apa. Dam deoparte, adaugam ouale si umplem foile de clatite pe care le punem intr-un vas uns cu unt si dam la cuptor timp de treizeci de minute.


Se servesc cate doua clatite cu carne la portie, cu sos de ardei pe deasupra si verdeata tocata fin.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu piersici si caise

Un desert de vara gustos si usor de facut. Profitati si voi de fructe in perioada verii asa cum fac si eu :).

Tarta cu piersici si caise
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca