Clatitele umplute cu sos de ardei este o mancare cu carne ce se poate servi ca si aperitiv. Amestecam bine ouale, apa si faina, dupa care facem clatitele.
Clatitele umplute cu sos de ardei este o mancare cu carne ce se poate servi ca si aperitiv. Amestecam bine ouale, apa si faina, dupa care facem clatitele. In restul de ulei, calim ceapa, adaugam carnea tocata, mirodeniile, 100 ml de vin rosu si lasam la calit pana scade apa. Dam deoparte, adaugam ouale si umplem foile de clatite pe care le punem intr-un vas uns cu unt si dam la cuptor timp de treizeci de minute.
Se servesc cate doua clatite cu carne la portie, cu sos de ardei pe deasupra si verdeata tocata fin.
Vremea rece de afara ne indeamna sa mancam o ciorbita fierbinte plina de legume.
Ciorba de legumeDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata