Se fierbe conopida, apoi se strecoara. Se fierb ouale si cartofii (in coaja), apoi se curata si se taie felii subtiri. Conopida se taie felii. Se u
Se fierbe conopida, apoi se strecoara.
Se fierb ouale si cartofii (in coaja), apoi se curata si se taie felii subtiri.
Conopida se taie felii.
Se unge cu unt si se tapeteaza cu pesmet un vas
termorezistent, in care se asaza un rand de conopida, unul de oua si altul de cartofi, repetand operatiunea pana se termina ingredientele.
Se presara putina sare.
Se toarna deasupra smantana si se lasa la cuptor circa 15 minute.
Se serveste calda.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Paste cu conopida
Pizza cu blat din conopida
Un preparat de post foarte bun, plin de savoare si arome. Ai mei au mancat si cica au crezut ca au si carne :)))..Cum ma...
Dovlecei umpluti cu legume la cuptorGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa