Se spala orezul si se pune la fiert in atata apa, cat sa-l acopere. Dupa ce a scazut apa, se adauga, putin cate putin, le. Cand orezul este fiert, s
Se spala orezul si se pune la fiert in atata apa, cat sa-l
acopere.
Dupa ce a scazut apa, se adauga, putin cate putin, le.
Cand orezul este fiert, se pune vasul deoparte si se
adauga conopida, apoi galbenusurile, putina sare si piper.
Se bat albusurile spuma. Se amesteca totul usor. Se unge o forma cu unt si se toarna compozitia. Se lasa la cuptor o jumatate de ora.
Se rastoarna pe un platou si se serveste calda. Dupa
preferinta, se poate garnisi cu rosii si ciuperci.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Paste cu conopida
Pizza cu blat din conopida
Aceasta reteta, este una din acele retete ce poate fi pregatita fie pentru a fi luata la pachet, pentru cei dragi, pentru...
Clatite cu ricotta si tonOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj