Se spala orezul si se pune la fiert in atata apa, cat sa-l acopere. Dupa ce a scazut apa, se adauga, putin cate putin, le. Cand orezul este fiert, s
Se spala orezul si se pune la fiert in atata apa, cat sa-l
acopere.
Dupa ce a scazut apa, se adauga, putin cate putin, le.
Cand orezul este fiert, se pune vasul deoparte si se
adauga conopida, apoi galbenusurile, putina sare si piper.
Se bat albusurile spuma. Se amesteca totul usor. Se unge o forma cu unt si se toarna compozitia. Se lasa la cuptor o jumatate de ora.
Se rastoarna pe un platou si se serveste calda. Dupa
preferinta, se poate garnisi cu rosii si ciuperci.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Paste cu conopida
Pizza cu blat din conopida
Un preparat de post foarte bun, plin de savoare si arome. Ai mei au mancat si cica au crezut ca au si carne :)))..Cum ma...
Dovlecei umpluti cu legume la cuptorGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa