Conopida cu orez

Se spala orezul si se pune la fiert in atata apa, cat sa-l acopere. Dupa ce a scazut apa, se adauga, putin cate putin, le. Cand orezul este fiert, s

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • desfacuta buchetele
  • 1 l
  • 1 cana de orez
  • 4 oua
  • sare si piper

Mod de preparare

Se spala orezul si se pune la fiert in atata apa, cat sa-l

acopere.

Dupa ce a scazut apa, se adauga, putin cate putin, le.

Cand orezul este fiert, se pune vasul deoparte si se

adauga conopida, apoi galbenusurile, putina sare si piper.

Se bat albusurile spuma. Se amesteca totul usor. Se unge o forma cu unt si se toarna compozitia. Se lasa la cuptor o jumatate de ora.
Se rastoarna pe un platou si se serveste calda. Dupa

preferinta, se poate garnisi cu rosii si ciuperci.

Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

Paste cu conopida

Pizza cu blat din conopida

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...