Conopida cu sunca

Se curata conopida de cotor si frunze. Se spala si se pune la fiert intr-un vas cu apa clocotita, in care s-a adaugat putina sare. Se lasa sa fiarba

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 250 g sunca
  • 1 ou
  • 1/2 cutie de smantana
  • 100 g cascaval ras
  • 1/4 pachet de unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata conopida de cotor si frunze.

Se spala si se pune la fiert intr-un vas cu apa clocotita, in care s-a adaugat putina sare.

Se lasa sa fiarba circa 10 minute, apoi se strecoara.

Se toaca marunt si se amesteca bine cu sunca tocata marunt, oul si cascavalul.

Se pune compozitia intr-un vas termorezistent, uns cu unt. Se toarna deasupra smantana si se pun cateva bucatele de unt. Se lasa la cuptor circa 15 minute.
Se serveste calda.

Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

Paste cu conopida

Pizza cu blat din conopida

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...