Am prajit un pic o ceapa mica si un catel de usturoi. Am adaugat dovleacul sau bostanul taiat bucati si am mestecat u
Am prajit un pic o ceapa mica si un catel de usturoi.
Am adaugat dovleacul sau bostanul taiat bucati si am mestecat un pic.
Am acoperit cu supa si am lasat sa fiarba.
Intre timp, castanele le-am fiert, curatat si le-am facut bucati.
Am stins focul, am amestecat-o ca sa devina crema si am turnat castanele in ea.
Se pune sare si piper dupa gust.
Am amestecat bine si am servit-o cu un pic de ulei extravirgin de masline crud si cu bucatele din piinea integrala cu drojdie naturala.
Se poate servi cu un pic de ulei extravirgin de masline crud si cu bucatele din piinea integrala.
Pofta buna!
Reteta Crema de dovleac cu castane a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum culinar.ro
Alte retete cu castane gasiti aici:
Gasca umpluta cu stafide si castane ,
Piept de curcan umplut cu castane ,
Curcan umplut cu pasta de castane .
Sursa e un site italian Chechef.it . Mie mi-a iesit o tarta destul de mare si mi-a mai ramas aluat,asa ca am facut una mai...
Tarta cu crema si amarettiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri