Curry de conopida

Curry de conopida este o reteta gustoasa, care se prepara din ceapa, ghimbir, pasta cury, lapte de cocos, rosii, conopida, cartofi si spanac.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe
  • ulei
  • 1 cm de ghimbir ras
  • 2 linguri pasta curry
  • 400 gr lapte de cocos
  • 400 gr rosii
  • 1 conopida
  • 2 cartofi
  • 200 gr spanac

Mod de preparare

Ceapa se prajeste in putin ulei, apoi se adauga ghimbirul si pasta curry si se lasa la prajit. Se adauga laptele de cocos, rosiile, conopida si cartofii. Se lasa pe foc 25-30 de minute, pana se fac cartofii, apoi se da vasul deoparte si se sareaza. Se toarna suculd e lamaie si spanacul si se mai lasa 2 minute vasula coperit. Se condimenteaza dupa gust.


Mancarea se serveste calda, cu garnitura de orez.
Alte retete culinare:
Sarmale de post
Drob
Mucenici moldovenesti

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu jeleu si crema de fructe de padure

Am adus si eu un martisor dulce pentru voi si vreau sa va doresc sa aveti o primavara frumoasa, insorita si plina de iubire!...

Prajitura cu jeleu si crema de fructe de padure
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca