Dovleac pai cu oua

Dovleac pai cu oua este o reteta simpla si gustoasa. Pentru a pregati acest fel de mancare aveti nevoie de un sfert de dovleac taiat ca pentru cartofi pai, oua si condimente.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un sfert de dovleac taiat ca pentru cartofi pai
  • 1 lingura ulei
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • pudra de usturoi
  • rozmarin

Mod de preparare

Dovleac pai cu oua este o reteta simpla si gustoasa. Pentru a pregati acest fel de mancare se incalzeste uleiul, se adauga dovleacul si se incalzeste putin, dupa care se adauga doua oua si se amesteca. Se condimenteaza si se serveste cald!


Se serveste cald, eventual cu branza razuita deasupra.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...