Se curata dovleceii, se spala, se taie feliute, se fierb in apa clocotita in care s-a adaugat sare si se strecoara. Se aseaza intr-o tava cate un str
Se curata dovleceii, se spala, se taie feliute, se fierb in apa clocotita in care s-a adaugat sare si se strecoara.
Se aseaza intr-o tava cate un strat de dovlecei si unul de rosii decojite, taiate felii si presarate cu verdeata. Ultimul strat va fi de rosii.
Se pun deasupra trei linguri de unt si se lasa la cuptor pana se rumeneste.
Dupa ce se scoate vasul de la cuptor, se mai adauga o lingura de unt.
Mancarea se serveste calda, cu iaurt.
Pofta buna!
Alte retete cu dovlecei:
mancare de dovlecei,
ciorba dovlecei,
dovlecei cuptor
Un tort pe care l-am pregătit pentru o aniversare şi l-am vrut foarte ciocolatos dar în acelaşi timp,mie îmi...
Tort cu ciocolată şi mousse de mascarpone cu lămâieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa