Se curata dovleceii, se spala, se taie feliute, se fierb in apa clocotita in care s-a adaugat sare si se strecoara. Se aseaza intr-o tava cate un str
Se curata dovleceii, se spala, se taie feliute, se fierb in apa clocotita in care s-a adaugat sare si se strecoara.
Se aseaza intr-o tava cate un strat de dovlecei si unul de rosii decojite, taiate felii si presarate cu verdeata. Ultimul strat va fi de rosii.
Se pun deasupra trei linguri de unt si se lasa la cuptor pana se rumeneste.
Dupa ce se scoate vasul de la cuptor, se mai adauga o lingura de unt.
Mancarea se serveste calda, cu iaurt.
Pofta buna!
Alte retete cu dovlecei:
mancare de dovlecei,
ciorba dovlecei,
dovlecei cuptor
Anul acesta am vrut sa muncesc cat mai putin la tortul de ziua mea asa ca am cautat sa fac un blat super rapid si o crema si...
Tort de ciocolata ExpressOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj