Dovlecei cu iaurt si rosii

Se curata dovleceii, se spala, se taie feliute, se fierb in apa clocotita in care s-a adaugat sare si se strecoara. Se aseaza intr-o tava cate un str

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 dovlecei
  • 500 ml iaurt
  • 10 rosii
  • 4 linguri de unt
  • 5 linguri de verdeata
  • sare

Mod de preparare

Se curata dovleceii, se spala, se taie feliute, se fierb in apa clocotita in care s-a adaugat sare si se strecoara.

Se aseaza intr-o tava cate un strat de dovlecei si unul de rosii decojite, taiate felii si presarate cu verdeata. Ultimul strat va fi de rosii.

Se pun deasupra trei linguri de unt si se lasa la cuptor pana se rumeneste.

Dupa ce se scoate vasul de la cuptor, se mai adauga o lingura de unt.
Mancarea se serveste calda, cu iaurt.

Pofta buna!

Alte retete cu dovlecei:

mancare de dovlecei,

ciorba dovlecei,

dovlecei cuptor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tort de ciocolata Express

Anul acesta am vrut sa muncesc cat mai putin la tortul de ziua mea asa ca am cautat sa fac un blat super rapid si o crema si...

Tort de ciocolata Express
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca