Dovleceii ii taiem in jumatate si scobiti-i cu atentie de miez. Mixati miezul. Dovleceii ii fierbem timp de un minut, in apa clocotita, apoi lasati-i
Dovleceii ii taiem in jumatate si scobiti-i cu atentie de miez. Mixati miezul.
Dovleceii ii fierbem timp de un minut, in apa clocotita, apoi lasati-i sa se raceasca.
Opariti rosiile, decojiti-le si taiati-le in cubulete.
Tocati ceapa si usturoiul, apoi puneti-le la calit in putin unt.
Adaugati dovlecei, rosiile si lasati compozitia pe foc mic pana ce obtineti un face un piure. Preincalziti cuptorul la 200° C.
Amestecati piureul de legume cu pesmet, sarati si piperati.
Ungeti cu ulei o tava pentru cuptor, umpleti apoi jumatatile de dovlecei cu piure.
Taie mozzarella in felii si asezati-le este dovlecei. Presarati emmentaler si introduceti tava la cuptor pt 15 minute.
Alte mancaruri cu legume
Salata de telina
Salata de varza
Salata bulgareasca
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa