Dovlecei cu smantana

Dovleceii se spala, se curata, se dau pe razatoare, dupa care se calesc in unt topit. Se sareaza si se adauga smantana. Se lasa 15 minute la foc mic

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 1 cutie de smantana
  • 1 pachet de unt
  • 2 linguri de ulei
  • 1 legatura marar
  • sare

Mod de preparare

Dovleceii se spala, se curata, se dau pe razatoare, dupa care se calesc in unt topit.

Se sareaza si se adauga smantana.

Se lasa 15 minute la foc mic, apoi se adauga mararul tocat fin.
Pofta buna!

Alte retete cu dovlecei:

mancare de dovlecei,

ciorba dovlecei,

dovlecei cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...