Se curata dovleceii de coaja, se taie in doua pe lungime si se scobesc. Se toaca miezul si se amesteca bine cu ouale batute, cascavalul, miezul de pa
Se curata dovleceii de coaja, se taie in doua pe lungime si
se scobesc.
Se toaca miezul si se amesteca bine cu ouale batute, cascavalul, miezul de paine si sosul alb, sare si piper.
Se umplu dovleceii cu amestecul preparat.
Se orneaza dovleceii cu piure de cartofi, preparat din fulgii de cartofi si se introduce vasul la cuptor pentru gratinare.
Pofta buna!
Alte retete cu dovlecei:
mancare de dovlecei,
ciorba dovlecei,
dovlecei cuptor
Aveam niste foi de placinta prin congelator pe care le tot mutam dintr-un loc in altul. Si pentru ca imi doream de mult timp...
Desert baclava de postOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj