Dovlecei umpluti

Se curata dovleceii de coaja, se taie in doua pe lungime si se scobesc. Se toaca miezul si se amesteca bine cu ouale batute, cascavalul, miezul de pa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 dovlecei
  • 3 oua
  • 200 g cascaval ras
  • 1 felie de paine alba
  • fara coaja
  • inmuiata in
  • piper
  • fulgi de cartofi (se gasesc in comert)
  • Sos alb: 25 gr unt
  • 11 linguri de faina
  • cat curprinde

Mod de preparare

Se curata dovleceii de coaja, se taie in doua pe lungime si

se scobesc.

Se toaca miezul si se amesteca bine cu ouale batute, cascavalul, miezul de paine si sosul alb, sare si piper.

Se umplu dovleceii cu amestecul preparat.

Se orneaza dovleceii cu piure de cartofi, preparat din fulgii de cartofi si se introduce vasul la cuptor pentru gratinare.
Pofta buna!

Alte retete cu dovlecei:

mancare de dovlecei,

ciorba dovlecei,

dovlecei cuptor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert baclava de post

Aveam niste foi de placinta prin congelator pe care le tot mutam dintr-un loc in altul. Si pentru ca imi doream de mult timp...

Desert baclava de post
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca