Dovlecei umpluti

Se curata dovleceii, se scobesc si se umplu cu o compozitie preparata in felul urmator: se amesteca telemeaua cu brinza de vaci, grisul si smantana.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 dovlecei
  • 150 g branza de vaci
  • 100 g telemea
  • 1 fingura gris
  • 1 cana de smantana
  • 3 cani de sos alb (preparat din ulei
  • faina
  • 3 oua)

Mod de preparare

Se curata dovleceii, se scobesc si se umplu cu o compozitie preparata in felul urmator: se amesteca telemeaua cu brinza de vaci, grisul si smantana.

Dovleceii astfel umpluti si se aseaza intr-o tava se toarna deasupra un sos alb, preparat din putin ulei, faina, , trei galbenusuri si albusurile batute spuma.

Se lasa tava la cuptor, pana se gratineaza.
Pofta buna!

Alte retete cu dovlecei:

mancare de dovlecei,

ciorba dovlecei,

dovlecei cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...