Dovlecei umpluti

Se amesteca orezul cu sunca si oul. Se potriveste de sare. Se umplu dovleceii, se pun intr-un vas termorezistent, uns cuunt, si se lasa la cuptor 5-

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 dovlecei
  • 4 linguri de orez fiert
  • 50 g sunca taiata marunt
  • 1 ou
  • 25 g unt
  • sare

Mod de preparare

Se amesteca orezul cu sunca si oul.

Se potriveste de sare.

Se umplu dovleceii, se pun intr-un vas termorezistent, uns cuunt, si se lasa la cuptor 5-10 minute.
Pofta buna!

Alte retete cu dovlecei:

mancare de dovlecei,

ciorba dovlecei,

dovlecei cuptor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa cu creveti si mazare verde la slow cooker Crock Pot

 O ciorba delicata si cu gust deosebit, chiar si pentru cei mai mari mofturosi. Crock Pot m-a ajutat sa o prepar fara sa...

Supa cu creveti si mazare verde la slow cooker Crock Pot
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca