Dovlecei umpluti

Se amesteca orezul cu sunca si oul. Se potriveste de sare. Se umplu dovleceii, se pun intr-un vas termorezistent, uns cuunt, si se lasa la cuptor 5-

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 dovlecei
  • 4 linguri de orez fiert
  • 50 g sunca taiata marunt
  • 1 ou
  • 25 g unt
  • sare

Mod de preparare

Se amesteca orezul cu sunca si oul.

Se potriveste de sare.

Se umplu dovleceii, se pun intr-un vas termorezistent, uns cuunt, si se lasa la cuptor 5-10 minute.
Pofta buna!

Alte retete cu dovlecei:

mancare de dovlecei,

ciorba dovlecei,

dovlecei cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...