Fierbem orezul. Spalam dovleceii, le taiem varfurile, inlaturam samburii. Mai scoatem din miez astfel incat sa ramana peretii grosi de aprox. 1-2 cm.
Fierbem orezul. Spalam dovleceii, le taiem varfurile, inlaturam samburii. Mai scoatem din miez astfel incat sa ramana peretii grosi de aprox. 1-2 cm. Se sareaza usor in interior. Miezul scos se da pe razatoare. Ceapa se taie marunt, usturoiul se piseaza, apoi ambele se calesc in ulei incins. Adaugam carnea tocata si o prajim, apoi orezul fiert si miezul dovleceilor si mai prajim sa se intrepatrunda aromele. Asezonam cu sare, piper si boia apoi umplm dovleceii. Amestecam ouale, frisca si laptele, punem sare si piper, apoi le turnam peste dovlecei. Ii coacem in cuptorul preincalzit, acoperiti cu o folie, aprox. 60 de minute,
Alte retete recomandate
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa