Un dovlecel fraged (600g) se spala si dupa ce se curata de coaja, se taie felii de 0,5 cm. Se bat 3 oua intregi, feliile de dovlecel se tavalesc mai
Un dovlecel fraged (600g) se spala si dupa ce se curata de coaja, se taie felii de 0,5 cm.
Se bat 3 oua intregi, feliile de dovlecel se tavalesc mai intai prin faina, apoi prin ou si la urma, in pesmet.
Se rumenesc pe ambele parti in ulei abundent si fierbinte, pe foc potrivit.
Daca dovlecelul nu are seminte dezvoltate, nu este necesar sa se scoata.
Daca in timpul prajirii, grasimea improasca, se presara putina sare care absoarbe lichidul eliberat de dovlecel.
Pofta buna!
Alte retete recomandate
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa