Fasole batuta

• fasolea o lasati la inmuiat peste noapte• schimbati apa si puneti-o la fiert cu sarea, morcovii, telina si

Portii
6
Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fasole calitativa - 1 kg
  • ceapa galbena 2 buc mai mici
  • ceapa rosie - 2 buc mai mici
  • zahar - 1 lingurita
  • telina - 1 buc mica
  • morcovi - 2 buc mai mari
  • pastarnac - 2 buc
  • boia de ardei dulce - 1 lingurita
  • usturoi - 56 catei
  • ulei de floareasoarelui
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

• fasolea o lasati la inmuiat peste noapte
• schimbati apa si puneti-o la fiert cu sarea, morcovii, telina si pastarnacii
• scurgeti fasolea, dar nu aruncati apa
• adaugati fasolea si usturoiul intr-un bol incapator - mixati cu ajutorul blender vertical Breville Hand Blender – daca prezinta o consistenta prea densa, mai adaugati putina zeama din apa in care a fiert (pentru o consistenta mai cremoasa o puteti trece printr-o sita cu ajutorul unei linguri)
• asezonati-o dupa gust si lasati-o la rece
• taiati ceapa julien si frecati-o cu zahar
• caliti-o in ulei cu boia.
Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...