Fasole batuta

Fasolea se lasa peste noapte la inmuiat, in apa rece. Se pune la fiert si, cand da in clocot, se schimba apa. Este indicat sa repetati aceasta operat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g fasole boabe
  • 150 ml ulei
  • 1-2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • sare

Mod de preparare

Fasolea se lasa peste noapte la inmuiat, in apa rece.

Se pune la fiert si, cand da in clocot, se schimba apa.

Este indicat sa repetati aceasta operatiune de trei ori. Dupa ce a fiert fasolea, se strecoara, se lasa sa se raceasca si se amesteca bine cu mixerul.

In pasta obtinuta se incorporeaza, treptat, uleiul.

Se sareaza si se adauga mujdei de usturoi.
Compozitia se aseaza pe un platou si se orneaza cu ceapa calita.

Pofta buna!

Alte mancaruri romanesti va recomandam mai jos:

Mancare de mazare cu carne si sos de rosii

Mancare de mazare cu pui

Supa de mazare

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa