Fasole cu afumatura si ceapa

Punem ingredientele la fiert, turnam atata apa cat sa le acopere. Fierbem la foc mic si amestecam periodic. Daca se evapora zeama, mai adaugam putin a

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 dkg fasole rosie
  • 50 dkg carne afumata
  • 8 dkg untura de gasca
  • 2 cepe taiate cubulete
  • 1 lingura boia dulce
  • sare
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingura delicat

Mod de preparare

Punem ingredientele la fiert, turnam atata apa cat sa le acopere. Fierbem la foc mic si amestecam periodic. Daca se evapora zeama, mai adaugam putin apa. Cand totul devine moale putem servi. Putem adauga oua fierte taiate bucati sau carnat de casa taiat rondele. Se serveste cu paine alba proaspata.
Alte retete recomandate:

Ardei umpluti

Ciuperci umplute

Supa de rosii

Ciorba radauteana

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Dovlecei crocanti

Retete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...

Chiftelute marinate

Chiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!

Parteneri
Bucataras.RO

Biscuiti cu lamaie, ghimbir si o migdala

Fursecuri de casa , cele mai bune si sanatoase .De asemenea sunt usor de facut si e o placere sa le faci impreuna cu copilul...

Biscuiti cu lamaie, ghimbir si o migdala
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
ReteteCulinare.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii