Fasole cu afumatura si ceapa

Punem ingredientele la fiert, turnam atata apa cat sa le acopere. Fierbem la foc mic si amestecam periodic. Daca se evapora zeama, mai adaugam putin a

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 dkg fasole rosie
  • 50 dkg carne afumata
  • 8 dkg untura de gasca
  • 2 cepe taiate cubulete
  • 1 lingura boia dulce
  • sare
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingura delicat

Mod de preparare

Punem ingredientele la fiert, turnam atata apa cat sa le acopere. Fierbem la foc mic si amestecam periodic. Daca se evapora zeama, mai adaugam putin apa. Cand totul devine moale putem servi. Putem adauga oua fierte taiate bucati sau carnat de casa taiat rondele. Se serveste cu paine alba proaspata.
Alte retete recomandate:

Ardei umpluti

Ciuperci umplute

Supa de rosii

Ciorba radauteana

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...