• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
• spalati si curatati bine fasolea verde
• taiati baconul cubulete
• cu ajutorul aparatului de vidare FoodSaver, vidati toate ingredientele intr-o punga
• incalziti aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 85 ⁰C si lasati intre o ora si o ora si jumatate, in functie de dimensiunea fasolei, dar si in functie de textura sa – puteti sa simtiti prin punga de vidat cat de facuta este aceasta – injumatatiti timpul de gatire pentru fasolea congelata si taiati si baconul mult mai subtire.
Pofta buna!
Sunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti