Pentru fasole verde cu smantana si marar fasolea verde proaspata se curata, se spala, se introduce in apa clocotita cu sare.
Pentru fasole verde cu smantana si marar fasolea verde proaspata se curata, se spala, se introduce in apa clocotita cu sare. Cand se foloseste fasole conserva, se scurge de lichid si se spala. Fasolea verde proaspata, se scurge; lichidul se pastreaza. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Fasolea se inabusa in unt, se adauga faina dizolvata in 50 ml apa si lichidul ramas de la fierberea fasolei. Se continua fierberea 5 minute. Se adauga smantana, marar si se mai fierbe 5 minute.
Fasolea verde cu smantana si marar se serveste cald.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii