Pentru fasole verde cu smantana si marar fasolea verde proaspata se curata, se spala, se introduce in apa clocotita cu sare.
Pentru fasole verde cu smantana si marar fasolea verde proaspata se curata, se spala, se introduce in apa clocotita cu sare. Cand se foloseste fasole conserva, se scurge de lichid si se spala. Fasolea verde proaspata, se scurge; lichidul se pastreaza. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Fasolea se inabusa in unt, se adauga faina dizolvata in 50 ml apa si lichidul ramas de la fierberea fasolei. Se continua fierberea 5 minute. Se adauga smantana, marar si se mai fierbe 5 minute.
Fasolea verde cu smantana si marar se serveste cald.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa