Garnitura asortata de legume

Pentru garnitura asortata de legume cartofii si morcovii se spala, se curata si se taie rondele. Orezul se alege de impuritati, se spala in mai multe ape.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • fasole verde proaspata/conserva - 450 g/300 g
  • cartofi - 900 g
  • morcovi - 200 g
  • orez - 60 g
  • unt - 75 g
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru garnitura asortata de legume cartofii si morcovii se spala, se curata si se taie rondele. Orezul se alege de impuritati, se spala in mai multe ape. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Fasolea verde proaspata se curata, se spala si se fierbe in apa cu sare (cea conservata se scurge de lichid si se trece sub jet de apa rece). Cartofii si morcovii se fierb in apa cu sare, se scurg de lichid. Fasolea fiarta se adauga peste morcovii si cartofii fierti. Orezul se fierbe in lichidul ramas de la fierberea legumelor.

Garnitura asortata de legume se serveste calda, cu unt topit si patrunjel verde deasupra.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pulpe de pui cu cartofi si fasole verde - la cuptor

   Am preparat o supa limpede clasic traditionala...

Pulpe de pui cu cartofi si fasole verde - la cuptor
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca