Garnitura asortata de legume

Pentru garnitura asortata de legume cartofii si morcovii se spala, se curata si se taie rondele. Orezul se alege de impuritati, se spala in mai multe ape.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • fasole verde proaspata/conserva - 450 g/300 g
  • cartofi - 900 g
  • morcovi - 200 g
  • orez - 60 g
  • unt - 75 g
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru garnitura asortata de legume cartofii si morcovii se spala, se curata si se taie rondele. Orezul se alege de impuritati, se spala in mai multe ape. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Fasolea verde proaspata se curata, se spala si se fierbe in apa cu sare (cea conservata se scurge de lichid si se trece sub jet de apa rece). Cartofii si morcovii se fierb in apa cu sare, se scurg de lichid. Fasolea fiarta se adauga peste morcovii si cartofii fierti. Orezul se fierbe in lichidul ramas de la fierberea legumelor.

Garnitura asortata de legume se serveste calda, cu unt topit si patrunjel verde deasupra.


Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...