Garnitura de pere

Perele se curata de coaja, apoi se taie in patru, li se scot samburii si se pun intr-un vas mai inalt la fiert cu vinul rosu.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8-10 pere
  • 500 ml vin rosu

Mod de preparare

Perele se curata de coaja, apoi se taie in patru, li se scot samburii si se pun intr-un vas mai inalt la fiert cu vinul rosu. Se lasa la fiert aproximativ 15 minute, si nu se amesteca ca sa nu se sfarame.

Pentru un aspect estetic deosebit perele se pot lasa intregi.


Perele in vin se servesc ca si garnitura langa fripturi.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...