*Aceasta reteta este inspirata din bacataria bergamasca (Italia).* Se curata ceapa, morcovii si sedano-ul, se spala impreuna cu rosiile. Se taie ceap
*Aceasta reteta este inspirata din bacataria bergamasca (Italia).*
Se curata ceapa, morcovii si sedano-ul, se spala impreuna cu rosiile.
Se taie ceapa fideluta, morcovii se taie jumatati pe lung apoi se toaca marunt, se toaca sedano-ul, rosiile se taie cubulete.
Se incing intr-o craticioara 50 de grame de unt, se inabuse ceapa, se adauga morcovii bucatele, sedano-ul tocat, rosiile cubulete si usturoiul. Se lasa sa se inabuse impreuna amestecand mereu. Se adauga cubuletul de concentrat de legume dizolvat in 1/2 pahar apa plata/fiarta, se mai pune 1 lingurita de otet sau cateva picaturi de lamaie si se lasa sa fiarba pana se inmoaie sedano-ul si morcovii sunt fierti.
Se serveste ca garnitura pentru alte mancaruri de legume sau pentru cei care mananca si carne se serveste garnitura la mancaruri de pui.
Pofta buna!
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa