Garnitura verde cu frisca

Cartofii se taie in felii si se prajesc aprox. 15 minute in ulei fierbinte. Morcovii se fierb intr-o jumatate litru de apa timp de 5 minute, apoi adau

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 750 g cartofi
  • 500 g morcovi
  • 500 g praz
  • 30 g faina
  • 1 dl
  • 2 linguri de ulei
  • 30 g unt sau margarina
  • 1-2 lingurite curry
  • 2 fire de patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofii se taie in felii si se prajesc aprox. 15 minute in ulei fierbinte. Morcovii se fierb intr-o jumatate litru de apa timp de 5 minute, apoi adaugam prazul si mai fierbem 5 minute.

Zarzavaturile se strecoara si zeama o punem deoparte. Calim faina in untul sau margarina infierbantata si presaram curry. Diluam cu zeama de pe zarzavaturi si cu .

Fierbem 5 minute, apoi adaugam zarzavaturile si le incalzim. Adaugam sare, piper, presaram patrunjel si servim cu cartofii si carnea prajite.
Alte retete

Sos de mazare boabe

Vinete la cuptor

Urzici scazute

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...