Garnitura verde cu frisca

Cartofii se taie in felii si se prajesc aprox. 15 minute in ulei fierbinte. Morcovii se fierb intr-o jumatate litru de apa timp de 5 minute, apoi adau

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 750 g cartofi
  • 500 g morcovi
  • 500 g praz
  • 30 g faina
  • 1 dl
  • 2 linguri de ulei
  • 30 g unt sau margarina
  • 1-2 lingurite curry
  • 2 fire de patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofii se taie in felii si se prajesc aprox. 15 minute in ulei fierbinte. Morcovii se fierb intr-o jumatate litru de apa timp de 5 minute, apoi adaugam prazul si mai fierbem 5 minute.

Zarzavaturile se strecoara si zeama o punem deoparte. Calim faina in untul sau margarina infierbantata si presaram curry. Diluam cu zeama de pe zarzavaturi si cu .

Fierbem 5 minute, apoi adaugam zarzavaturile si le incalzim. Adaugam sare, piper, presaram patrunjel si servim cu cartofii si carnea prajite.
Alte retete

Sos de mazare boabe

Vinete la cuptor

Urzici scazute

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca