Garnitura verde cu frisca

Cartofii se taie in felii si se prajesc aprox. 15 minute in ulei fierbinte. Morcovii se fierb intr-o jumatate litru de apa timp de 5 minute, apoi adau

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 750 g cartofi
  • 500 g morcovi
  • 500 g praz
  • 30 g faina
  • 1 dl
  • 2 linguri de ulei
  • 30 g unt sau margarina
  • 1-2 lingurite curry
  • 2 fire de patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofii se taie in felii si se prajesc aprox. 15 minute in ulei fierbinte. Morcovii se fierb intr-o jumatate litru de apa timp de 5 minute, apoi adaugam prazul si mai fierbem 5 minute.

Zarzavaturile se strecoara si zeama o punem deoparte. Calim faina in untul sau margarina infierbantata si presaram curry. Diluam cu zeama de pe zarzavaturi si cu .

Fierbem 5 minute, apoi adaugam zarzavaturile si le incalzim. Adaugam sare, piper, presaram patrunjel si servim cu cartofii si carnea prajite.
Alte retete

Sos de mazare boabe

Vinete la cuptor

Urzici scazute

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...