Ghiveci de dovleac

Curata cepele, ardeii si taie-i fasii. Presara-i cu sare si zahar, si prajeste-i in 100 ml de ulei. Pune rosiile in apa fierbinte, dupa care decojeste

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 2 ardei verzi
  • 4 rosii
  • 100 ml ulei
  • 250 g carnati
  • 1 kg dovleac
  • sare
  • putin zahar
  • piper macinat
  • 6 oua
  • cacaval ras

Mod de preparare

Curata cepele, ardeii si taie-i fasii. Presara-i cu sare si zahar, si prajeste-i in 100 ml de ulei. Pune rosiile in apa fierbinte, dupa care decojeste-le, taie-le si pune-le peste ceapa si ardei. Inabuse legumele sub capac. Decojeste dovleacul, taie-l in doua, indeparteaza samburele si taie-l bucati de 1,5 cm. Pune-l peste legume. Toarna 100 ml de apa si inabuse mai departe legumele sub capac. Cand s-au prajit, adauga rondele de carnati, condimenteaza si toarna ouale batute peste preparat.
Cand s-a intarit putin il poti servi presarat cu cascaval ras.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chec cu cacao de post

Zilele trecute tot ma uitam pe internet dupa niste retete de dulciuri de post.Cand am vazut pe pagina Laurei Sava acest chec...

Chec cu cacao de post
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca