Ghiveci de dovleac

Curata cepele, ardeii si taie-i fasii. Presara-i cu sare si zahar, si prajeste-i in 100 ml de ulei. Pune rosiile in apa fierbinte, dupa care decojeste

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 2 ardei verzi
  • 4 rosii
  • 100 ml ulei
  • 250 g carnati
  • 1 kg dovleac
  • sare
  • putin zahar
  • piper macinat
  • 6 oua
  • cacaval ras

Mod de preparare

Curata cepele, ardeii si taie-i fasii. Presara-i cu sare si zahar, si prajeste-i in 100 ml de ulei. Pune rosiile in apa fierbinte, dupa care decojeste-le, taie-le si pune-le peste ceapa si ardei. Inabuse legumele sub capac. Decojeste dovleacul, taie-l in doua, indeparteaza samburele si taie-l bucati de 1,5 cm. Pune-l peste legume. Toarna 100 ml de apa si inabuse mai departe legumele sub capac. Cand s-au prajit, adauga rondele de carnati, condimenteaza si toarna ouale batute peste preparat.
Cand s-a intarit putin il poti servi presarat cu cascaval ras.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...