Curata cepele, ardeii si taie-i fasii. Presara-i cu sare si zahar, si prajeste-i in 100 ml de ulei. Pune rosiile in apa fierbinte, dupa care decojeste
Curata cepele, ardeii si taie-i fasii. Presara-i cu sare si zahar, si prajeste-i in 100 ml de ulei. Pune rosiile in apa fierbinte, dupa care decojeste-le, taie-le si pune-le peste ceapa si ardei. Inabuse legumele sub capac. Decojeste dovleacul, taie-l in doua, indeparteaza samburele si taie-l bucati de 1,5 cm. Pune-l peste legume. Toarna 100 ml de apa si inabuse mai departe legumele sub capac. Cand s-au prajit, adauga rondele de carnati, condimenteaza si toarna ouale batute peste preparat.
Cand s-a intarit putin il poti servi presarat cu cascaval ras.
Zilele trecute tot ma uitam pe internet dupa niste retete de dulciuri de post.Cand am vazut pe pagina Laurei Sava acest chec...
Chec cu cacao de postOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj