Inabuse ceapa tocata in grasimea fierbinte. Ia-o de pe foc, adauga o lingura de boia dulce, ardeii curatati si taiati cubulete si dovleacul curatat si
Inabuse ceapa tocata in grasimea fierbinte. Ia-o de pe foc, adauga o lingura de boia dulce, ardeii curatati si taiati cubulete si dovleacul curatat si taiat cubulete, dupa care pune-l pe foc. Dupa 3-4 minute adauga rosiile curatate si feliate. Amesteca totul, presara putina sare si fierbe-l fara capac, pana lasa multa zeama. Dupa un timp scade intensitatea focului si inabuse-l pana legumele devin moi (insa ai grija sa un se arda). Cand e gata, adauga putin zahar, piseaza 1-2 catei de usturoi si adauga mararul (in jur de o legatura) tocat marunt.
Alte retete vegetariene recomandate
Legume la cuptor
Mancare de mazare
Ciulama de ciuperci
De mult ma tenta si vroiam sa fac aceasta reteta de aluat. Dacă te duci în India și comanzi un Cheese Naan,...
Naans cu branza topitaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura