Inabuse ceapa tocata in grasimea fierbinte. Ia-o de pe foc, adauga o lingura de boia dulce, ardeii curatati si taiati cubulete si dovleacul curatat si
Inabuse ceapa tocata in grasimea fierbinte. Ia-o de pe foc, adauga o lingura de boia dulce, ardeii curatati si taiati cubulete si dovleacul curatat si taiat cubulete, dupa care pune-l pe foc. Dupa 3-4 minute adauga rosiile curatate si feliate. Amesteca totul, presara putina sare si fierbe-l fara capac, pana lasa multa zeama. Dupa un timp scade intensitatea focului si inabuse-l pana legumele devin moi (insa ai grija sa un se arda). Cand e gata, adauga putin zahar, piseaza 1-2 catei de usturoi si adauga mararul (in jur de o legatura) tocat marunt.
Alte retete vegetariene recomandate
Legume la cuptor
Mancare de mazare
Ciulama de ciuperci
Piperchi targasiti mancare traditionala aromana de ardei si rosii Piperchi targasiti este o mancare de ardei prajiti...
Piperchi targasiti mancare traditionala aromana de ardei si rosiiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri