Ghiveci de legume

Se pun la calit ceapa si ardeiul maruntite, in ulei incins, timp de 5 minute. se adauga dovleceii taiati felii, jumatate din cantitatea de cimbru si

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 2 ardei grasi
  • 5 dovlecei
  • 1 lingura cimbru
  • 1 catel usturoi
  • 5 rosii proaspete
  • 2 linguri bulion

Mod de preparare

Se pun la calit ceapa si ardeiul maruntite, in ulei incins, timp de 5 minute. se adauga dovleceii taiati felii, jumatate din cantitatea de cimbru si usturoiul zdrobit. Se prajesc timp de 5 minute, apoi se adauga rosiile maruntite, bulionul si restul de cimbru. Se fierb legumele pe foc mic 10 minute, pana cand scade sosul.


Ghiveciul se serveste cald.

Alte retete culinare:

Friptura de vita la cuptor Rulada de porc Muschi de porc la cuptor

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...