Se caleste ceapa 2-3 minute in 25 gr de unt. Se adauga morcovii, pastarnacul, cartofii si legumele curatate si taiate cubulete si se amesteca. Se ada
Se caleste ceapa 2-3 minute in 25 gr de unt. Se adauga morcovii, pastarnacul, cartofii si legumele curatate si taiate cubulete si se amesteca. Se adauga apoi concentratul vegetal, rosiile taiate marunt, patrunjelul, sare si
piper. Se lasa totul sa dea in clocot, apoi se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba 30 de minute.
Ghiveciul se serveste cald.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana Rulada de porc Friptura de vita la cuptor
Ora de dulce! Delicioasa e putin spus...nu prea am cum sa va dovedesc, asa ca va invit sa o probati daca aveti incredere in...
Desert tarta cu branza dulce si agriseGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa