Pentru ghiveciul de legume aveti nevoie de ceapa, morcovi, ardei, rosii, pasta de tomate, ciuperci, dovlecei, cartofi si ulei.
Aceasta reteta de ghiveci de legume este foarte buna pentru o zi de post sau pentru o mancare vegetariana. Ceapa se caleste in ulei incins. Se adauga morcovii taiati rondele, ardeii tocati cubulete si se adauga putina apa. Se lasa sa fiarba cateva minute, apoi se adauga ciupercile feliate, cartofii taiati cubulete si se acopera cu apa. Se lasa la fiert cca 20 de minute, dupa care se pun rosiile taiate cubulete, pasta de tomate, dovlecelul cubulete, foaia de dafin si se condimenteaza. Se mai lasa 10 minute, apoi se opreste focul, se adauga apoi la ghiveciul de legume salata verde taiata fasii si se decoreaza cu patrunjel verde. Ghiveciul de legume va fi intotdeuna una dintre cele mai gustoase retete de post.
Se serveste imediat.
Alte retete de post:
Sarmale de post
Clatite de post
Maioneza de post
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa