Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete, apoi se pun sa fiarba in apa cu sare. Separat se curata carnea de manzat de pielite si se taie bucat
Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete, apoi se pun sa fiarba in apa cu sare. Separat se curata carnea de manzat de pielite si se taie bucatele mici. Carnea se caleste in ulei, se adauga ceapa taiata solzisori, ardeii taiati fasii si mazarea fiarta in prealabil. Se amesteca usor ca sa nu se lipeasca si se pune apa calduta din cand in cand. Morcovii se spala si se curata, apoi se adauga peste celelalte legume si carne. Se pune si pasta de rosii si se condimenteaza cu sare si piper, dupa preferinte. Dupa ce au fiert, se baga in cuptor sa se rumeneasca. intre timp, se pregateste crusta din cartofi. Se paseaza cartofii cu blenderul, se amesteca cu untul, laptele, sarea si oul crud si se toarna deasupra ghiveciului. Se lasa sa se rumeneasca.
Se serveste cu salata de brocolli si alte garnituri.
Alte retete:
Conopida la cuptor cu bacon
Ardei umpluti
Placinta de dovleac
Piperchi targasiti mancare traditionala aromana de ardei si rosii Piperchi targasiti este o mancare de ardei prajiti...
Piperchi targasiti mancare traditionala aromana de ardei si rosiiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri