Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete, apoi se pun sa fiarba in apa cu sare. Separat se curata carnea de manzat de pielite si se taie bucat
Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete, apoi se pun sa fiarba in apa cu sare. Separat se curata carnea de manzat de pielite si se taie bucatele mici. Carnea se caleste in ulei, se adauga ceapa taiata solzisori, ardeii taiati fasii si mazarea fiarta in prealabil. Se amesteca usor ca sa nu se lipeasca si se pune apa calduta din cand in cand. Morcovii se spala si se curata, apoi se adauga peste celelalte legume si carne. Se pune si pasta de rosii si se condimenteaza cu sare si piper, dupa preferinte. Dupa ce au fiert, se baga in cuptor sa se rumeneasca. intre timp, se pregateste crusta din cartofi. Se paseaza cartofii cu blenderul, se amesteca cu untul, laptele, sarea si oul crud si se toarna deasupra ghiveciului. Se lasa sa se rumeneasca.
Se serveste cu salata de brocolli si alte garnituri.
Alte retete:
Conopida la cuptor cu bacon
Ardei umpluti
Placinta de dovleac
O reteta la care trebuie sa te uiti de-andoaselea daca vrei sa-i vezi adevarata frumusete. E o reteta de briose in care...
Briose cu ananas si cirese confiateIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa