Curatam ceapa, o taiem marunt si o calim in ulei incins. Stingem cu putina supa si adaugam cateva boabe de piper, sare, morcovii, cartofii si telina
Curatam ceapa, o taiem marunt si o calim in ulei incins. Stingem cu putina supa si adaugam cateva boabe de piper, sare, morcovii, cartofii si telina taiate cubulete. Lasam cateva minute pe foc. Punem foile de dafin si turnam toata supa de legume in care am dizolvat pasta de tomate. Cand legumele sunt aproape fierte, adaugam ardeii curatati si taiati mai mari, rosiile decojite si date prin razatoare si fasolea. Potrivim gustul de sare, boia iute si piper. Bagam la cuptor sa scada bine.
La final, iutim ghiveciul cu arde iute taiat rondele. Sursa acestei retete este blogul: retete-de-mancaruri
Alte retete recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa