Ghiveci picant

Curatam ceapa, o taiem marunt si o calim in ulei incins. Stingem cu putina supa si adaugam cateva boabe de piper, sare, morcovii, cartofii si telina

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-7 cartofi
  • 1 telina mica
  • 2 morcovi
  • 1-2 ardei grasi
  • 1 ardei iute
  • 2 cepe
  • 1 cana fasole boabe fiarta
  • 2-3 foi de dafin
  • 1 cutie cu rosii decojite
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • 500 ml supa de legume
  • ulei
  • boia de ardei iute
  • boabe de piper
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Curatam ceapa, o taiem marunt si o calim in ulei incins. Stingem cu putina supa si adaugam cateva boabe de piper, sare, morcovii, cartofii si telina taiate cubulete. Lasam cateva minute pe foc. Punem foile de dafin si turnam toata supa de legume in care am dizolvat pasta de tomate. Cand legumele sunt aproape fierte, adaugam ardeii curatati si taiati mai mari, rosiile decojite si date prin razatoare si fasolea. Potrivim gustul de sare, boia iute si piper. Bagam la cuptor sa scada bine.


La final, iutim ghiveciul cu arde iute taiat rondele. Sursa acestei retete este blogul: retete-de-mancaruri

Alte retete recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii