Gratin de legume cu brinza

Morcovii, cartofii si telina se oparesc putin apoi se taie felii potrivite. Pentru sos, se amesteca ingredientele si se condimenteaza cu sare, piper s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450 g morcovi
  • 500 g cartofi
  • 400 g telina
  • o legatura ceapa verde
  • 2-3 ardei de diferite culori
  • 200 g brinza de vaci; sos: 250 ml lapte
  • 250 ml smintina
  • 5 oua
  • un catel usturoi pisat
  • nucsoara

Mod de preparare

Morcovii, cartofii si telina se oparesc putin apoi se taie felii potrivite. Pentru sos, se amesteca ingredientele si se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. In forma unsa se pune un strat de legume, sos si se presara cu brinza rasa. Se repeta inca o data operatia si se termina cu un rind de brinza rasa. Se pune la cuptor pentru 55-60 min.
Se serveste fierbinte, dar este gustos si rece

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...