Guliile le curatam de coaja si se taie felii subtiri, dupa care se fierb in apa cu sare, circa 15 minute. intre timp, se prepara un sos alb din grasim
Guliile le curatam de coaja si se taie felii subtiri, dupa care se fierb in apa cu sare, circa 15 minute. intre timp, se prepara un sos alb din grasime, faina, lapte sau supa de carne. Dupa ce sosul a fiert, se strecoara guliile, se introduc in sos si se adauga smantana.
Se serveste calda.
Alte retete
Rulada spanac
Clatite cu spanac
Salata de pui
desi nu toata lumea mananca , snitelele din soia sunt tare gustoase ;)
Snitele de soia la cuptorIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa