Gulii cu smantana

Guliile le curatam de coaja si se taie felii subtiri, dupa care se fierb in apa cu sare, circa 15 minute. intre timp, se prepara un sos alb din grasim

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 gulii mari
  • 15 g sare
  • 1/2 pachet de unt sau 100 ml ulei
  • 5 linguri de faina
  • 1 cana supa de carne sau lapte
  • 1 cutie de smantana

Mod de preparare

Guliile le curatam de coaja si se taie felii subtiri, dupa care se fierb in apa cu sare, circa 15 minute. intre timp, se prepara un sos alb din grasime, faina, lapte sau supa de carne. Dupa ce sosul a fiert, se strecoara guliile, se introduc in sos si se adauga smantana.
Se serveste calda.

Alte retete

Rulada spanac

Clatite cu spanac

Salata de pui

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cozonac varianta N

Imi place sa incerc variante diferite de cozonac, pe aia cu multe oua inca n-am incercat-o, trebuie sa gasesc un cuibar cu...

Cozonac varianta N
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca