Gulii umplute

Am luat gulioarele si le-am scobit cat mai adanc ca sa pot baga in ele cat mai multe, am taiat cele de mai sus cubulete iar morcovii si patrunjelu ron

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 gulioare
  • 3 morcovi mititei
  • o rosioara
  • 2 bucati de ardei
  • 4 lingurite de orez
  • un patrunjel

Mod de preparare

Am luat gulioarele si le-am scobit cat mai adanc ca sa pot baga in ele cat mai multe, am taiat cele de mai sus cubulete iar morcovii si patrunjelu rondele, si le-am amestecat cu jumatate din ce am scos din gulioare, mixat cat mai bine sa iasa marunt.

Am chelit un catel de usturoi, mai mic nu foarte mare ca sa nu eclipseze aroma legumelor, l-am pisat bine si l-am pus printre legume si am sarat un pic mai mult compozitia.

Am pus in fiecare cate o lingurita de orez dupa care le-am umplut pana sus cu compozitie.

Le-am asezat frumos sa taifasuiasca impreuna intr-o yena, le-am pus peruca de marar si patrunjel, le-am creat conditiile unei saune adevarate ( adica apa pana aproape de gura) si le-am dat la cuptor pentru o ora la foc maricel, sa zicem 190C, si dupa le-am mai lasat 15 min descoperite sa se gratineze.


Se servesc cu smantana.

Pofta buna!

Reteta Gulii umplute a fost propusa de BIJU pe forum culinar.ro

Alte retete de gulii gasiti aici:

Mancare de gulii,

Gulii umplute cu orez,

Gulii cu smintina

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pui manastiresc

Am reteta la favorite de la Gaby_d si de cate ori parcurgeam retetele ma gandeam ca urmatorul pui asa il voi face, si iata ca...

Pui manastiresc
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca