Gustare vegetariana

Se taie ceapa felii subtiri si se pune intr-o cratita cu o ceasca mica de ulei. Cand ceapa s-a inmuiat, se taie felii subtiri sfecla si merele, care s

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4-5 cartofi fierti in coaja
  • 1 castravete murat
  • 1 ceapa
  • 4 mere
  • verdeata tocata
  • o ceasca de ulei
  • sare
  • piper macinat sau ustroi
  • 1 sfecla
  • rosie fiarta

Mod de preparare

Se taie ceapa felii subtiri si se pune intr-o cratita cu o ceasca mica de ulei. Cand ceapa s-a inmuiat, se taie felii subtiri sfecla si merele, care se curata in prealabil de seminte si de coaja, si castravetele murat. Toate

se pun peste ceapa calita, se rumenesc impreuna un sfert de ora, dupa care se adauga cartofii curatati de coaja si taiati cubulete. Se acopera vasul in care se pregateste mancarea si se lasa la foc mic, se adauga o ceasca mica de apa. Cand mancarea a scazut bine, se ia cratita de pe foc.
Gustarea se serveste fierbinte, alaturi de legume de sezon sau muraturi.

Alte retete vegetariene recomandate

Legume la cuptor

Ciulama de ciuperci

Ghiveci de legume

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...