Inelele de ceapa sunt o granitura surprinzatoare, dar la fel de delicioasa si hranitoare.
Se curata ceapa, se taie in rondele (inele) care se rasfira cu grija pentru a nu le rupe. Oul se bate cu sare si piper intr-un vas incapator si apoi se pun toate inelele de ceapa si se imbiba in ou. Intr-un alt vas incapator se amesteca faina cu pesmetul si prin acest amestec se trec toate inelele de ceapa cu ou. In baie de ulei incins se pun la prajit inelele de ceapa si apoi se scot pe servetele de hartie care sa absoarba grasimea.
Se servesc calde.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti