Legume asortate cu smantana

Legumele se taie cubulete si se pun la fiert, pe rand, in atata apa, cat sa le acopere. Cand sunt fierte, se strecoara si se asaza in straturi, intr-u

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1 conopida
  • 250 g fasole
  • 2 dovlecei
  • 250 g branza rasa
  • 1/2 pachet de unt
  • 1 cutie de sman
  • tana

Mod de preparare

Legumele se taie cubulete si se pun la fiert, pe rand, in atata

apa, cat sa le acopere. Cand sunt fierte, se strecoara si se

asaza in straturi, intr-un vas termorezistent uns cu unt.

Fiecare strat se presara cu branza rasa, adaugandu-se putin

unt. Ultimul strat se acopera cu smantana. Se lasa vasul la

cuptor pana ce compozitia e rumenita.
Alte retete

Mazare cu soia

Supa mazare

Mazare cu ciuperci

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...