Legume de primavara umplute

Scobim dovleceii si rosiile Se indeparteaza cotorul ardeilor, se curata de seminte, apoi se sareaza toate legumele si se asaza cu scobitura in jos, sa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 4 rosii mari
  • 4 frunze de varza
  • 2 ardei grasi
  • 500 g carne de porc tocata
  • Vi cana de orez
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Scobim dovleceii si rosiile Se indeparteaza cotorul ardeilor, se curata de seminte, apoi se sareaza toate legumele si se asaza cu scobitura in jos, sa se scurga. Se oparesc frunzele de varza.

Se prepara o umplutura din carne, orez, ceapa tocata, sare, piper si patrunjel tocat marunt. Se pune pe fundul unui vas un rand de frunze de varza. Deasupra se asaza legumele umplute si se lasa la fiert la foc mic, cu putina apa si sare.

Cand sunt pe jumatate gata, se toarna deasupra sucul de rosii, amestecat cu smantana, dupa care se da vasul la cuptor si se lasa pana scade sosul.
Este o reteta simpla si gustoasa

Alte retete recomandate

Mancare de sparanghel

Mazare cu smantana

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de pui cu masline si rosii

Intr-o zi aveam o punga cu pulpe de pui prin frigider si nu stiam ce sa gatesc din ele. Eram intr-o pana totala de idei si...

Mancare de pui cu masline si rosii
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii