Legumele gratinate sunt delicioase, satioase, nutritive si ideale pentru garnitura sau pentru perioadele de post din an.
Mod de preparare:
Cartofii curatati se taie felii potrivit de groase si se fierb 10 minute in apa cu sare,impreuna cu dovleceii. Rosiile se taie felii. Intr-o tava se aseaza legumele alternand feliile de cartofi,dovlecel si rosii. (eu am folosit 2 tavi,o tava rotunda si una ovala,puteti folosii si o tava dreptunghiulara).
Se condimenteaza si se asezoneaza cu patrunjel si cimbru. Se baga in cuptorul preincalzit pana se rumenesc legumele.
Legumele gratinate se servesc alaturi de o friptura sau simple.
Reteta de legume gratinate a fost propusa pe forumul Culinar.ro de andreea-gerogiana.
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti