Legume la cuptor este o mancare usoara si sanatoasa, legumele ne ofera toate vitaminele de care avem nevoie. Pentru aceasta reteta e nevoie de: dovlecel, ardei, ceapa, ou, sare, piper.
Legumele la cuptor se prepara astfel: intr-o tava de chec se aseaza intai un rand de dovlecei, apoi un rand de ardei iar deasupra un rand de ceapa, taiate felii. Peste se presara cascavalul ras si se asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Se adauga deasupra oul batut si rosiile, dupa care se da la cuptor pentru 30 de minute. O reteta usor de facut si sanatoasa, deoarece nu se foloseste ulei.
Alte retete cu legume:
Legume la cuptor
Cartofi la cuptor
Ciuperci la cuptor
Ideal pentru aperitiv sau ca antreu acompaniate de o salata verde . Vedeti aicea si reteta clasica indiana cu curry si...
Mini Samosa cu cartof, ton si ricottaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj