Legume la tigaie

Se taie cubulete legumele, se fierb in apa, apoi se trec prin jet de apa rece. Se curata cartofii fierti in coaja, apoi se dau pe razatoare. Se condi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr cartofi
  • 100 gr morcovi
  • 100 gr ardei iute
  • 100 gr telina
  • 100 gr conopida
  • 100 gr broccoli
  • sare
  • piper
  • margarina vegetala

Mod de preparare

Se taie cubulete legumele, se fierb in apa, apoi se trec prin jet de apa rece. Se curata cartofii fierti in coaja, apoi se dau pe razatoare. Se condimenteaza cu sare si piper. Se topeste putina margarina, apoi se asaza jumatate din cartofii razuiti in tigaie, peste care se asaza legumele si se acopera cu restul de cartofi. Se prajesc pe ambele parti, se unge cu putina margarina si se rumeneste uniform pe ambele parti.


Se servesc imediat.

Alte retete:

Cartofi la cuptor Legume la cuptor Mancare de mazare

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Briose cu afine si struguri

Briose cu afine si struguri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca